Бітрікс24.Берлін — новинки для вашого Бітрікс24!

Бітрікс24.Берлін — новинки для вашого Бітрікс24!
| 18.05.2021

Сьогодні відбулася особлива презентація оновленого Бітрікс24. Чому особлива?

Майже всі новинки, про які ми розповіли, вже доступні у ваших Бітрікс24! Дивіться, тестуйте, оцінюйте.

Дивитися презентацію

Бітрікс24.Документи

редагуйте разом, обговорюйте, діліться

Геть сторонній застосунки! Тепер онлайн-редактор для спільної роботи з документами тепер всередині Бітрікс24. Документи можна редагувати разом з колегами просто у завданнях, чатах, стрічці новин та під час відеодзвінка. Ви бачите усі коментарі та правки в реальному часі.

Версії документів завжди актуальні та зберігаються у розділі Документи.

Онлайн-редактор підтримує роботу з усіма популярними форматами. Таблиці, презентації та документи відкриваються у слайдері та мають ідеальний вигляд.

Як це працює?

CRM + Інтернет-магазин

створюється за 2 хвилини

Створіть магазин, готовий приймати замовлення, всього за 2 хвилини. З оплатою через ApplePay, GooglePay та сповіщеннями клієнтів через WhatsApp та SMS.

У картці угоди CRM менеджер бачить шлях вашого клієнта від замовлення до оплати, всі переглянуті ним товари. Може зв’язатися з клієнтом та допомогти обрати товар, оформити доставку.

Як це працює?  

Проєкти 2.0

якісний результат за мінімум часу

Слідкувати за активністю, дедлайном та вчасно реагувати на те що відбувається в проєктах, стало набагато зручніше.

Керівник проєкту обирає зручний для нього метод управління (список, канбан або діаграму Ганта) та встановлює свій фон, що додає проєкту індивідуальності.

За один клік відбирайте протерміновані або такі проєкти, що потребують уваги. Відкривайте їх у слайдері, вносьте правки, змінюйте терміни, коментуйте процес.

                       

CRM.Оплата

підключається за 1 день

Менеджер формує замовлення за запитом покупця та відправляє йому посилання у повідомленні. Клієнт обирає зручний спосіб оплати, і гроші того ж дня будуть зараховані на ваш рахунок.

За словами наших клієнтів це збільшує кількість успішних оплат та подобається покупцям. Тепер ми спростили та прискорили саме підключення. Приймати платежі ви зможете вже за 24 години.

Смарт-процеси

новий рівень автоматизації бізнесу

Автоматизувати робочі місця в компанії тепер можна без залучення програмістів. Налаштовуйте необхідні вам стадії в канбані, створюйте картки з потрібними полями, зв'язуйте свої смарт-процеси з угодами та пропозиціями. Смарт-процеси допоможуть, наприклад, організувати роботу HR-відділу або відділу постачання з їхніми документами, воронками та стадіями.

Смарт-процеси — це універсальний інструмент, нове слово в автоматизації бізнесу. Ми впевнені, що вони будуть цікаві як великому бізнесу зі складними завданнями, так і невеликим компаніям, що бажають запустити свої нестандартні процеси.

Що ще нового?

  • Кількість учасників відеодзвінків збільшилася до 48.

  • Нові Комерційні Пропозиції відкриваються в слайдері і можуть автоматично відправлятися клієнтам по налаштованим вами тригерам.

  • 1C:Бекофісу 2.0 став центром усіх 5 інтеграцій Бітрікс24 з програмою 1С.

  • CRM-форми 2.0 допомагають вам створити форми для різних сценаріїв, з картинками, можливістю броні і прийому оплати.

  • Новий єдиний Каталог товарів.

  • Аналітичні звіти по дзвінках допомагають оцінити ефективність всієї Телефонії і роботу окремих менеджерів.

  • Суперблок в конструкторі сайтів.

  • 90 нових дизайнерських шаблонів Лендінгів для різних сфер бізнесу.

Дізнайтеся про всі новинки з презентації нового Бітрікс24.Берлін! А якщо у вас досі немає Бітрікс24, спробуйте — це безкоштовно!