Бітрікс24.Сіетл — вже доступно і заряджено на результат!

Бітрікс24.Сіетл — вже доступно і заряджено на результат!
| 26.11.2021

Бітрікс24. Склад­ський облік

Оформлюйте документи та проводьте основні складські операції в Бітрікс24.

Так, це саме те, чого ви так хотіли! Тепер контролювати всі ваші торговельні точки набагато простіше, для цього лише потрібно скористатись даною новинкою від Бітркіс24. Прибуття товару на склад та реалізація, переміщення товару між складами, а також списання товару, резервування та інвентаризація. І це все безкоштовно!

Проводьте різноманітні складські операції та оформлюйте документи в мобільному застосунку Бітрікс24.

Використовуйте вбудований сканер штрих-кодів, щоб швидко додати або знайти потрібний товар. А головне: без придбання спецобладнання.


Продажі в Instagram Direct

Всі звернення клієнтів автоматично попадають у Direct.

Ще ніколи продажі у Instagram не були такими простими! Ви не пропустите жодної заявки, завдяки застосунку Бітрікс24.CRM.

Вам написав підписник коментар у Instagram — менеджер одразу бачить новий діалог у CRM. Навіть коментарі під час трансляції Instagram відправляється в CRM. Ваш клієнт отримає відповідь відразу у Direct, щоб ви могли продовжити спілкування та оформити замовлення.

А головне, що з клієнтською базою ви зможете працювати і в подальшому: відправляти персональні пропозиції, налаштовувати рекламу та збільшувати повторні продажі.

Бітрікс24.Скрам

Єдиний робочий простір для всієї компанії.

Змінюється світ і змінюємось ми, тому застосунок Бітрікс24.Скрам є просто необхідним для тих хто багато працює в онлайн-просторі. Лише за кілька кліків ви зможете об’єднати своїх співробітників у Скрам-команди або просто додавайте в окремі завдання.

Ви зможете легко побудувати регулярні комунікації в команді, швидко вносити усі корегування. Це допоможе досягти результату з командою досвідчених співробітників та новачків.

Спробуйте готовий сценарій в Бітрікс24, щоб організувати роботу команди з нуля й одразу ж розпочати спринт. Ви можете створити до 5 скрам-команд безкоштовно.


Резюме онлайн-зустрічі

Зробіть ваші онлайн-зустрічі результативними.

Бітрікс24 запропонує створити резюме через 5 хвилин після початку дзвінка. Фіксуйте усі важливі моменти в реальному часі, завдяки готовій структурі: порядок денний, завдання, коментарі. Після дзвінка документ опублікується в чат зустрічі й буде доступний учасникам.

І вже наступний відеодзвінок, ви можете розпочати із перегляду резюме минулої зустрічі, що допоможе продемонструвати результати.

Бітрікс24.BI-Аналітика

Створюйте звіти будь-якої складності.

Тепер ви зможете додавати звіти з аналітичних систем в CRM-аналітику. Підключіть системи Google DataStudio та Microsoft PowerBI. А також проводьте аналіз лідів та угод, даних з Телефонії, Відкритих ліній, CRM-форм.

І це ще не все!

  • Нові роботи й тригери для автоматизації продажів

  • Новий редактор CRM-форм

  • Результат роботи над завданням

  • Синхронізація Календаря з мобільним телефоном

  • Новий мобільний застосунок

Дізнайтесь більше про усі новинки з повної презентації та розвивайте свій бізнес разом із Бітрікс24!