Команда РРС-спеціалістів Wise Solutions заслужено отримала відзнаку Google Partners

Команда РРС-спеціалістів Wise Solutions заслужено отримала відзнаку Google Partners
| 24.06.2021

Новий значок Google Partner уже у нас!

Усі спеціалісти з контекстної реклами компанії Wise Soutions завжди "у формі" - і ми не тільки про спорт і висоти маркетингу, мова йдеться про отримання чергової компетенції і відзнаки Google Partner. Чи було легко? Звісно - ні, адже якщо докладаєш чимало зусиль  - то легко не буває. Але ми любимо те, чим займаємось, і робимо усе, щоб досягнути високих показників.

Які основні параметри оцінювались?

1.       Рівень компетентності спеціалістів, що підтверджують щорічні успішно здані екзамени і сертифікати з Пошукової, Торгової, Контекстно-медійної і Відео реклами.

2.       Якість ведення усіх рекламних кампаній наших клієнтів, відповідність критеріям оцінки, впровадження змін.

3.       Вміння працювати не лише з малими бюджетами.

І не подумайте - що то просто статус. Раніше значок присвоювався окремо по кожному напрямку реклами, а тепер він універсальний, а значить вимагає від нас більшого.

Відзнака Google Partners говорить нашим клієнтам, про те, що нам дійсно можна довіряти і ми справді можемо покращити прибутковість вашого бізнесу.

Ми виконуємо всі вимоги Google для ведення (!)ефективних рекламних кампаній, вчасно виконуємо поставлені КРІ та задовольняємо потреби бізнесу.

Бажаєте довірити свої рекламні компанії професіоналам? Досягнути росту продаж і інших КРІ? Не зволікайте! Звертайтесь або ж залишайте заявку: