Бітрікс24.Oscar 2020 р.

| 27.01.2020

Бітрікс24.Оскар - грандіозна подія,що не залишить байдужим жодного із запрошених! Церемонія нагородження кращих партнерів Бітрікс24 2019 року у 14 номінаціях. Бути присутніми на такій події - значимо для нас ♥

Надзвичайно приємно, серед великої кількості партнерів, опинитись відразу ж у двох номінаціях:
1) Прорив року
2) Найкращий освітній проект по Бітрікс24

У 2019 році ми не раз гучно заявляли про себе, мабуть, саме тому були відмічені у номінації "Прорив року". Безперервно нас оточували прориви, як у командній роботі так і у особистому житті. Ми виросли! І надзвичайно приємно, що це помічають ♥

Wise Academy - номінована на "Найкращий освітній проект". Ми на правильному шляху! Ділитись інформацією - це новий рівень. Це, відверто кажучи, навіть важче ніж реалізовувати складні функціональні проекти =)

Без зайвої сором'язливості скажемо що дарма нас не номінували на звання "Найзгуртованіша команда", адже ЛЮДИ у нашій команді - наша Гордість! Такі проекти які створюються у нас - можливі лише(!) із крутими спеціалістами, які працюють разом(!) на результат(!) допомагаючи один одному(!). Дякуємо вам, команда Wise Solutions ♥ ми круті!

Ми готові до нових номінацій та перемог на церемонії Бітрікс24.Оскар у наступному році, і уже впевнено почали робити великі кроки для досягнення великих цілей!

Дивіться, як це було ↓